fbpx Skip to content

FREELANCE OPDRACHTEN VINDEN

Ben je op zoek naar tijdelijke klussen en projecten? Komen de opdrachtgevers (nog) niet naar jou toe? Wij koppelen jou als freelancer of zzp’er aan de leukste freelance opdrachten!

Maar voor je jezelf midden in het slagveld van freelancers en opdrachten stort, vragen we je om even goed naar je bedrijf te kijken. Straalt je bedrijf uit wat je wilt uitstralen? Heb je alle zaken goed op orde? En ben je helemaal klaar voor nieuwe opdrachten? Je wilt namelijk een verbluffende indruk achterlaten, want naast de freelance opdrachten die je vindt bij CRAFT CREW is ook mond-tot-mond reclame erg belangrijk. Heb je bovenstaande vragen met een “ja” beantwoordt? Dan ben jij klaar voor het vinden van freelance opdrachten.

Waar moet je aan denken?

  1. Zorg dat je een CV of portfolio klaar hebt liggen, hier kan om gevraagd worden door de opdrachtgever. Door te laten zien wat je al hebt gedaan is de kans op een opdracht groter.
  2. Wees vindbaar! Denk hierbij aan een Facebookpagina, LinkedIn profiel of eigen website. Een opdrachtgever wil graag zien wie jij bent. Door je Social Media of website up to date te houden met een portfolio en informatie over je diensten hebben opdrachtgevers direct een beeld van jou en je kwaliteiten.
  3. Denk aan referenties van opdrachtgevers of een ex-werkgever. Vraag bijvoorbeeld om een recensie te plaatsen op je Facebookpagina of plaats betrouwbare recensies op je website.

Aanmelden voor opdrachten

Waarom freelance opdrachten vinden via CRAFT CREW? Wanneer je op zoek gaat naar freelance opdrachten is er een enorm groot aanbod van verschillende online platformen. Ze bieden diverse opdrachten van verschillende opdrachtgevers aan en duizenden freelancers kunnen hierop reageren. Bij CRAFT CREW werken we net even anders. Jij hoeft je alleen maar hier aan te melden en wij koppelen je aan de juiste opdracht en opdrachtgever.

Voor wie?

Iedere freelancer of zzp’er kan zich bij ons aanmelden. Na een uitgebreide check kom je in onze database, zodra er bij ons een opdracht binnenkomt zoeken wij de juiste match. Wij leggen onze opdrachtgever de mogelijke opties voor en de opdrachtgever maakt de uiteindelijke keuze. Wij zijn selectief in het toelaten van freelancers en zzp’ers, iedereen mag zich aanmelden maar niet iedereen wordt toegelaten. Door een database van echte professionals op te bouwen houden wij de kwaliteit van freelancers en zzp’ers hoog.

There’s no elevator to succes, you have to take the stairs