fbpx Skip to content

Vacature plaatsen

CRAFT uitzendbureau Amsterdam is de geschikte partner voor middel- en grote horecabedrijven zoals hotels, cateraars en restaurantketens. Voor onze partners gaan wij op zoek naar enthousiaste en geschikte medewerkers om in te zetten in de horeca. CRAFT stelt hoge kwaliteitseisen aan onze uitzendkrachten. Wij geloven in perfecte combinaties tussen opdrachtgever en werknemers, zodat beide partijen het maximale uit iedere doel en iedere klus kan halen.

CRAFT Amsterdam is innovatief. Wij vinden het als uitzendbureau ook belangrijk om mee te gaan met de tijd. Daarnaast streven wij altijd naar de perfecte combinatie tussen kwaliteit en effectiviteit. Met deze reden trainen wij onze uitzendkrachten voor in de horeca,

doormiddel van online trainingen. Deze E-learning techniek zorgt ervoor dat de medewerkers beschikken over alle kennis en capaciteiten, zodat zij binnen in werk het beste uit zichzelf kunnen halen. Dit resulteert zich in zeer tevreden opdrachtgevers, maar ook in zelfverzekerde werknemers die niet bang zijn voor een beetje verantwoording en uitdagingen.

Wij van CRAFT zijn uitermate flexibel en zijn dan ook iedere dag van de week bereikbaar en actief. Uit ervaring is het voor ons duidelijk geworden dat dit voor zowel de opdrachtgevers als de werknemers belangrijk is. Wil je als opdrachtgever meer informatie ontvangen over CRAFT of een vacature plaatsen? Dan hebben wij maar al te graag dat je contact met ons opneemt!

There’s no elevator to succes, you have to take the stairs