Wat zijn nou de grote voordelen van het werken in de horeca vanuit een uitzendbureau zoals CRAFT? We kunnen je alvast verklappen dat hier een groot aantal voordelen aan verbonden is. Daarom vinden wij het bij CRAFT ook zo leuk om horecabedrijven met horeca(carrière)tijgers samen te brengen! CRAFT horeca uitzendbureau Amsterdam heeft voor jou alle voordelen van een horeca uitzendbureau op een rijtje gezet.

  1. Een horeca uitzendbureau biedt jou een grote diversiteit binnen jouw job!

Ben jij gek op afwisseling en diversiteit en raak jij van de woorden ‘eentonig’ en ‘saai’ spontaan al in een sleur? Dan is werken bij een horeca uitzendbureau echt iets voor jou! Omdat je mag werken voor verschillende horecabedrijven, is het werk iedere keer weer anders!

  1. Er is niets zó leerzaam als het werken bij een horeca uitzendbureau als CRAFT Amsterdam

Waarom is dan zo leerzaam? Nou, dat heeft een aantal zeer belangrijke redenen. Allereerst werk je, zoals hierboven al kort benoemd is, voor verschillende horecabedrijven. Hierdoor leer je om voor verschillende werkgevers te werken, binnen verschillende teams en met allen een eigen aanpak. Dit is natuurlijk veel leerzamer dan dat je alleen leert hoe het er bij één horecabedrijf aan toe gaat. Daarnaast leer je om je eigen tijd productief en lucratief in te vullen. Jij bepaald namelijk zelf wanneer je kunt en wilt werken. Ten slotte betekent horeca werken met mensen. Belangrijk is hierbij dat je goed leert werken met verschillende gasten. Gasten hebben natuurlijk altijd per gast een andere behoefte. Om deze behoefte zo goed mogelijk te kunnen vervullen, is het voor jou leerzaam om met verschillende gasten, binnen verschillende bedrijven te werken.

  1. Voel je zo flexibel als een tuinslang!

Eén van de grootste voordelen die wij vaak te horen krijgen, is dat je bij een horeca uitzendbureau lekker flexibel te werk kunt gaan. Werk jij graag ’s avonds, of ben je echt een ochtendmens en sta jij het liefst al om 6 uur ’s ochtend bij een bedrijf op de stoep? Jij bepaalt zelf wat voor werktijden jouw voorkeur hebben!

  1. De perfecte match, en dat voel je meteen!

Ons grote doel is om bij iedere goede horeca werkgever, een geschikte horeca(carrière)tijger te vinden. Hier zetten wij ons iedere dag weer voor in, en dat merken zowel onze horeca werkgevers als werknemers! Een perfecte match tussen beide partijen zorgt voor een prettige en productieve samenwerking, waar beide partijen voordeel uit kunnen halen. Dit houdt dus in dat werken bij een horeca uitzendbureau, er voor zorgt dat je bij de werkgever komt te werken die op zoek naar iemand als jij. En we kunnen je verzekeren, dat geeft een heel fijn gevoel en zorgt voor een krachtig en sterk samenwerkingsverband.

  1. Last but not least: een groot en erg gezellig team om in te werken!

Wij van CRAFT uitzendbureau Amsterdam bouwen iedere dag aan een nóg completer en gezellig team. Een groot team dat bestaat uit echte horeca(carrière)tijgers die houden van hard werken in combinatie met gezelligheid en gastvrijheid.

Lijkt het jou leuk om te werken bij CRAFT horeca uitzendbureau Amsterdam? Neem dan gauw contact met ons op!

Recommended Posts