fbpx Skip to content

Hét Werving- en Selectiebureau in Amsterdam

Werving en Selectie betekent dat wij het recruitmentproces uit handen nemen. CRAFT zoekt kandidaten voor de vacature en selecteert de beste kandidaten. Als werkgever bepaal jij wie je in dienst wilt nemen. Ter compensatie ontvangen wij eenmalig een vergoeding voor onze diensten. Voor detachering in regio Amsterdam kun je ook terecht bij CRAFT.

Het verschil tussen Detachering en Werving en Selectie is dat de kandidaat in geval van Detachering bij CRAFT in dienst treedt en niet bij de nieuwe werkgever. Wij zullen de kandidaat begeleiden, opleiding- en trainingsmogelijkheden bieden en motiveren om het meeste uit zichzelf te halen. Samen stippelen wij het verdere verloop van de loopbaan uit en gaan wij aan de slag om de functie te vinden die daarbij past.

There’s no elevator to succes, you have to take the stairs

Ben je op zoek naar een betrouwbare, nieuwe medewerker? Of ben jij die gemotiveerde kandidaat die op zoek is naar de volgende stap in zijn/haar carrière? CRAFT bemiddelt tussen werkgevers en kandidaten. Wij vinden de juiste kandidaat voor de vacature en wij richten ons als werving- en selectiebureau met name op Amsterdam en omgeving.

Ons kandidatenbestand bestaat op dit moment uit:

  • Technisch Personeel: Operators, Productiemedewerkers, Planners, Specialisten, Consultants
  • Sales personeel: Sales Managers, Commerciële medewerkers, Binnendienst Medewerkers en Accountmanagers

Flexibele, Transparante en Professionele aanpak
CRAFT staat bekend om haar unieke aanpak, voor zowel werkgevers als werkzoekenden. Als Werving en Selectiebureau is het belangrijk om flexibel te zijn. Onze aanpak is transparant, iedereen weet bij ons waar hij/zij staat en wat de vervolgstappen zijn. De nuchtere aanpak die wij hanteren is succesvol en bij CRAFT kijken wij niet naar het cv, maar naar de persoon achter het cv, dit tot grote tevredenheid van zowel de kandidaten als werkgevers. Wij weten wie we voorstellen, wij kennen de werkgever en we weten wat de functie inhoudt. Pas als wij een geschikte kandidaat hebben die ook echt interesse heeft, wordt hij voorgesteld bij de werkgever. CRAFT is een Werving- en Selectiebureau, gevestigd in Amsterdam met de bijbehorende mentaliteit.  Wij zijn open en eerlijk en doen geen valse beloftes die we niet na kunnen komen.

Voor Opdrachtgevers
Ben je op zoek naar salestijgers, gastvrij horecapersoneel of bekwaam en technisch personeel in omgeving Amsterdam? Werving en Selectie is maatwerk en wij denken graag mee.  Je kunt bij ons je vacature plaatsen en wij gaan actief voor jou op zoek naar geschikte kandidaten. Geef het wervingsproces uit handen en laat ons de voorselectie maken. Dit scheelt jou een heleboel tijd en geld.

Zoek jij een baan?
Bekijk hier welke vacatures wij open hebben staan. Zie je een vacature die bij je past? Laat het ons weten, zodat we op korte termijn kennis kunnen maken. Wij zijn erg benieuwd naar wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging en wat je van een werkgever verwacht. Wij kunnen je direct laten weten of wij een match zien met de werkgevers waarvoor wij bemiddelen. Ben je ZZP’er zijn, meld je dan aan bij CRAFT voor freelance opdrachten. Onze werkgevers hebben regelmatig opdrachten waarvoor wij op zoek gaan. Vul dit inschrijfformulier in als kandidaat of ZZP’er en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de volgende stap met je te bespreken