Hoe word jij een topper in de horeca?

Werken in de horeca is leuk. Maar behalve leuk, is het ook belangrijk dat je het goed doet. Veel van het werken in de horeca leer je natuurlijk vooral in de praktijk, maar hoe weet je nu of je genoeg weet en of je het goed doet? Natuurlijk word je ingewerkt en breng je een grote dosis enthousiasme mee. Dat helpt en zal je doorgaans ver brengen. Hard werken is prima, dat zien we graag. En natuurlijk staat bij jou de gast op nummer één. Maar… je werk wordt nog leuker als jij jezelf blijft motiveren en ontwikkelen.

Wij gaan bij CRAFT dus nog iets verder. Wij vinden het belangrijk dat je goed voorbereid en professioneel aan het werk kan gaan. Voor de horecaondernemers die wij verbinden met horecapersoneel willen wij een zo goed mogelijke match en zo snel mogelijk inzetbaar personeel. Dat kan alleen maar wanneer jij je in de horeca voelt als een vis in het water. Onze online horeca training helpt je daarbij!

Online horeca training

Voor het verbeteren van de kwaliteit van het horecapersoneel bieden wij door middel van e-learning maandelijks diverse online horeca trainingen aan. Online leren is een flexibele en makkelijke leermethode, waarbij je op je eigen tijd, op je mobiel of computer, kunt starten met leren.

Omdat wij als geen ander weten wat de Amsterdamse horeca vraagt en wat er bij onze opdrachtgevers speelt, kunnen wij jou met gerichte e-learning inzetten als gastvrije, klantvriendelijke en professionele horecatijger. Of misschien wil je hogerop en denk je eraan om je te specialiseren in een bepaald vakgebied. Wil jij meer weten over bier, wijn, koffie, serveren of de keuken, dan is er vast een opleiding die voor jou interessant is.

Vakkennis en werkplezier

Door het vergroten en het verbreden van je vakkennis in de horeca werk je op een succesvolle manier aan jouw carrière en zullen wij voor jou steeds de perfecte werkplek vinden. CRAFT staat immers garant voor kwaliteit en tegelijkertijd een super leuke job!

Er zijn trainingen voor elk horeca-vakgebied:

  • sommelier
  • barista
  • materialenkennis
  • kooktechnieken/allergenen
  • presenteren, serveren, hygiëne

Elke online horeca training wordt afgerond met een test en de deelnemer ontvangt uiteraard na afronding een certificaat. Een online opleiding is prima te combineren met je werk. Je bepaalt zelf wanneer en waar je studeert en hoe snel je het doet. E-learning is ideaal en effectief. Geschikt voor iedereen die in de horeca werkt: bedienend en overig keukenpersoneel, koks, chefs, managers en front office. De e-learning is praktijkgericht, voorzien van nuttige en noodzakelijke informatie, voorbeelden en de nieuwste ontwikkelingen op horecagebied.

Wil je meer weten?

CRAFT horeca uitzendbureau Amsterdam vertelt jou graag meer over de mogelijkheden. Wij kennen als geen ander de wensen van onze opdrachtgevers en zijn thuis in de horecabranche in Amsterdam. Wil je weten welke opleiding de meest nuttige stap in jouw carrière is en ben je geïnteresseerd in een bepaald vakgebied? Neem dan gauw contact met ons op! Wij adviseren jou persoonlijk en zullen er alles aan doen om je te helpen een goede keus te maken.

Recommended Posts