Wil jij werken in de horeca, maar wel met de vrijheid van een freelancer?

Werken in de horeca is leuk! Dat wist je natuurlijk al. Voor jou als enthousiaste, klantgerichte en flexibele aanpakker is het duidelijk dat dit werk bij jou past, je hebt horecabloed en vindt het heerlijk om gastvrij te zijn en te zorgen dat het de klant aan niets ontbreekt. Tegelijkertijd wil je ook zelf kunnen bepalen hoeveel en wanneer je werkt, want jouw vrijheid is belangrijk voor je. Kom dan werken als freelancer in de horeca!

CraftCrew is er ook voor jou!

CraftCrew biedt freelancers een platform voor werk in de horeca. Schrijf je bij ons in en zoek & vind werk dat bij jou past, op de tijden (dagen/uren van de week; periode van het jaar/seizoen) die jij wil en voor een tarief dat jij bepaalt. Wij bemiddelen voor horecawerkgevers in Amsterdam, maar ook in Utrecht kunnen we voor jou de ideale job vinden. Als freelancer in de horeca ben je eigen baas. Fulltime of parttime, dagklussen of projecten. Alles is mogelijk.

Werken in de horeca

Horeca ondernemers zoeken én vinden hun personeel bij CraftCrew, want wij stellen hoge eisen aan het personeel dat we aanbieden. Voor vacatures zijn wij elke dag van de week beschikbaar, omdat de horeca dat vraagt! Ook – of juist – ín het weekend is het voor bedrijven in de horeca belangrijk om snel geschikt personeel te vinden. Freelancers zijn zeer welkom: je kunt al snel aan de slag in de bediening, achter de bar, in de keuken of als gastheer/gastvrouw. Zonder ingewikkelde, langdurige of vaste contracten. Dat maakt werken in de horeca nog aantrekkelijker!

Amsterdam – en nu ook Utrecht

Voor freelancers is CraftCrew de ideale partner. Met ons uitgebreide netwerk kunnen wij horecabedrijven in deze steden koppelen aan goed freelance personeel. Onze ervaring en die van de freelancer zijn een perfecte match voor werkgevers in restaurants, cafés en hotels, maar ook voor (eenmalige of terugkerende) evenementen, catering en feesten. Wij selecteren en matchen snel en vakkundig, omdat wij de branche kennen als onze broekzak.

Wat moet je doen?

Ga naar het inschrijfformulier en meld je eenvoudig aan. Maak je profiel zo volledig mogelijk aan (ervaring, opleiding) en geef je voorkeuren aan. Wij stellen jou aan werkgevers voor, regelen de facturering en kunnen je helpen met je administratie. Werkgevers kunnen na jouw akkoord jouw profiel bekijken. Wij gaan voor de beste combinatie en halen zo uit iedere opdracht het maximale!

Waar wacht je nog op?

Als freelancer in de horeca ben je eigen baas, dat maakt jou flexibel en dus aantrekkelijk voor de horeca. Wil je meer weten over het inschrijven bij de KvK of de mogelijkheden als zzp’er? Neem contact op met ons en wij helpen je graag. Ben je al als zelfstandige aan de slag en zoek je uitdagende en nieuwe klussen? Dan zijn wij de ideale partner voor jou. Kom maar op als je durft… Wij zijn altijd op zoek naar echte horeca-tijgers!

 

Recommended Posts